(173+1)*(154+1)*(155+1)=4.207.320 Προδομένοι-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ-εξοργισμένοι-Καναπεδομένοι-Διαιρεμένοι-Ναρκωμένοι(;)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν βλέπω να αντιδρούμε ΜΑΖΙΚΑ γενικώς, αλλά κυρίως στην πρωτοφανή "ΣΦΑΓΗ" μας από τους Κυβερνήτες που μας αξίζουν.
Έτσι αποφάσισα, όπως και παλιά, (παράλληλα με την αέναη προσπάθεια για το γενικό καλό), να δώσω βαρύτητα σε μικρότερης κλίμακας (τοπικά ή θεματικά) προσπάθειες, για άμεσα ΠΡΑΚΤΙΚΑ αποτελέσματα.
Γιαυτό ξεκινώντας πριν 4 χρόνια ακριβώς, το 1ο μου Ιστολόγιο, έγραφα: "Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυό το πρόσωπο" (http://ofotis.blogspot.com/2007/10/blog-post.html ).
Αργότερα έφτιαξα το: http://dorean-free.blogspot.com με ΔΩΡΕΑΝ(!) πρόγραμμα Κοινοχρήστων Πολυκατοικίας (160.000 Επισκέψεις και ανάλογα Downloads), το: http://okatanalotis.blogspot.com/2010/05/blog-post.html για Αλληλεγγύη(;) ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (με Τεράστιο Ετήσιο ΚΕΡΔΟΣ), το: http://viomaza.blogspot.com για ΛΥΣΗ στο ΑΔΙΕΞΟΔΟ της Θέρμανσης (με ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ μεγαλύτερη από 50%), το: http://pss-ote.blogspot.com για Οργάνωση-Επικοινωνία Συνταξιούχων (& με πρόγραμμα γρήγορων-αξιόπιστων Εκλογών), το: http://apohi-lefko-akiro.blogspot.com για το "θαύμα" της μετατροπής του 30% των ψήφων μας (με το ΛΕΦΤΑ υπάρχουν), στο 54% των Βουλευτών-Εξουσίας, λόγω ΑΠΟΧΗΣ-ΛΕΥΚΟΥ-ΑΚΥΡΟΥ, το: http://lavriou.blogspot.com κλπ-κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: